top of page
Benjamin Koppel foto ( credit Robin Skjo

Instrumentmager Peter Jessen har gennem mere end 20 år serviceret mine saxofoner på højeste internationale niveau. Hans enorme instrumentmæssige indsigt og virtuositet kan kun sammenlignes med hans faglige stolthed, der i kombination betyder, at man altid kan være sikker på et formidabelt resultat.

Herudover er han et usædvanligt rart menneske, der altid går til opgaven med godt humør og en stor musikalitet. Og endelig er han også opfindsom og nysgerrig, hvilket måske bedst kan aflæses i hans udvikling af både fremragende mundstykker og saxofonhalse, men måske især den fantastiske G Mezzo sopran saxofon, som Peter Jessen har opfundet og som jeg har været så heldig at følge udviklingen af på nærmeste hold og tilmed være første aftager af.

Dette instrument er et uovertruffent eksempel på en instrumentmager, der på forbilledlig vis står på historiens skuldre og samtidig tør stå frem, udvikle og opfinde.

Enhver musiker, der arbejder inden for Peter Jessens fagområde, vil utvivlsomt have umådelig stor glæde af hans håndværk der gør det så uendeligt meget lettere at være musiker.

Benjamin Koppel

www.cowbellmusic.dk

Foto af Robin Skjoldborg

bottom of page