top of page

REPARATION

 

I over 40 år har Peter Jessen repareret alverdens saxofoner. 

Han har igennem årene lavet alt, lige fra almindeligt vedligehold og justering, over hovedreparationer til omfattende restaureringer. Herunder ses billeder af nogle af Peters specialopgaver. På nedslidte vintage horn er Peter i stand til at lave retableringer af slidte eller manglende dele, så de ikke kan skelnes fra de originale.

Sideløbende med reparationsarbejdet har han bygget adskillige saxofoner helt fra grunden, fra messingplade til færdigt instrument. Dette gør at han kan løse stort set alle opgaver.

Det er en professionel tilfredsstillelse og glæde for ham at kunne tilpasse præcis efter den enkelte kundes ønsker og behov, såvel som det er at løse en akut opgave til ’jobbet i aften’. Stort og småt, ’fint’ og ikke ’fint’, for den professionelle og for amatøren er det vigtigt for Peter at hjælpe den udøvende til at ’glemme’ sit instrument og opnå friheden til bare at være i musikken. 

Kontakt Peter for en aftale, hvor vi sammen kan se på instrumentet og finde den løsning du måtte ønske og har budget til.

For Peter er det personlige møde og kontakten med kunden højt prioriteret da det garanterer det bedste resultat.

bottom of page